Usein kysyttyä

Kuka valmistaa KamomillaDesignin nuket?
Kaikki KamomillaDesignin nuket olen suunnitellut ja luonut minä, Terhi Nousiainen. Satunnaisesti kiireisimpinä aikoina saan apua kankaiden valmisteluun ja leikkaamiseen.

Jokainen ommel, jokainen nuken luominen on lähtöisin minun käsistäni ja minun sydämestäni. 

Mistä voin ostaa valmistamiasi nukkeja?
Nukkeja voi ostaa vain tämän nettisivuston kautta.

Muutaman kerran vuodessa osallistun myös joillekin suurimmille käsityömessuille. Nukkejani voi ostaa silloin myös messuilta. Tulevista osallistumisista ilmoitan näillä sivuilla ja Facebookissa.

Kuinka usein sivustolle tulee uusia nukkeja?
Sivustolle  julkaistaan nukkeja säännöllisin väliajoin. Seuraa Kamomilla Designia Facebookissa tai tilaa uutiskirje saadaksesi tietää tarkemmista ajankohdista. 

 

Haluaisin ostaa sivuillasi näkyvän nuken, mutta se on jo myyty. Voitko tehdä minulle samanlaisen?
Valitettavasti en. Jokainen nukke on ainutlaatuinen ja uniikki, koska ne valmistetaan käsityönä alusta loppuun saakka. Samasta syystä on mahdotonta valmistaa kahta täysin samanlaista nukkea.
Voitko valmistaa minulle nuken omien toiveideni pohjalta?
Ehdottomasti! On suuri kunnia saada tehdä juuri tietylle ihmiselle henkilökohtaisesti oma, sielukas nukke. Minulla on varattuna vuoden ajalle tietty määrä aikoja jolloin voin ottaa tilaustöitä vastaan. Näistä ajankohdista  ilmoitan näillä sivuilla. Jos sinulla on mielessä jokin tietty päivämäärä, jolloin haluaisit nuken, otathan ajoissa yhteyttä niin katsotaan onko aikoja vapaana. Lisää tietoa henkilökohtaisista tilauksista löydät Tilaustuotteet- sivulta.
Tarvitsen ihan ehdottomasti juuri tietynlaisen nuken ensiviikoksi. Voitko tehdä sen?
Valitettavasti en voi ottaa vastaan kustomoituja tilauksia, joissa nuken tulee olla ostajalla muutaman päivän varoitusajalla. Jotta voin taata tuotteitteni laadukkuuden ja ainutlaatuisuuden, en tee nukkeja “pikana”.
Onko sinulla jonotuslistaa ?
Valitettavasti ei ole. Minulla on rajattu määrä paikkoja vuoden mittaan, joille otan henkilökohtaisia  tilaustöitä vastaan. Lisäksi pyrin julkistamaan uusia nukkeja tietyin väliajoin sekä tekemään tilaajille KamomillaDesign- malliston nukkeja. Liittymällä VIP-asiakkaaksi saat sähköpostitse ennakkotietoa myyntiin tulevista nukeista. VIP-asiakkailla on myös tilaisuus osallistua vain heille osoitettuun online-ostosiltaaan, jolloin myynnissä on ennen julkaisemattomia nukkeja. Mikäli haluat KamomillaDesignin VIP-listalle, voit liittyä siihen sivustolta löytyvän lomakkeen kautta. Liittyminen on ilmaista.
Miten voin maksaa ostokseni?

Ostokset voi maksaa Suomalaisten pankkien maksunapeilla, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Myös tilisiirto on mahdollinen. Tarkemmat tiedot löytyvät tilaus- ja toimitusehdot -sivulta.

Paljonko postikulut ovat?
Postikulut näet ostoskoristasi kun olet valinnut sinne tuotteen. Voit valita näkyvissä olevista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman. Postimaksut menevät tuotteiden mukaan, jotta saisit aina edullisimman vaihtoehdon käyttöösi.
Olen maksanut tilaukseni, mitä tapahtuu seuraavaksi?
Kiitos erittäin paljon tilauksestasi! Olen todella kiitollinen ja onnellinen siitä, että saan valmistaa ja lähettää sinulle suunnittelemani nuken. Tilausvahvistus ja tärkeää tietoa tilaukseesi liittyen on tulossa sähköpostiisi 48 tunnin sisällä tilauksestasi. Luethan tarkkaan KamomillaDesignilta saamasi viestit, sillä niissä kerrotaan mitä on odotettavissa seuraavaksi. Huomioithan että tilaustuotteiden valmistus aloitetaan vasta, kun maksu on saapunut KamomillaDesignin tilille. Tämä varmistaa yhteistyömme sujuvuuden ja auttaa välttämään mahdolliset väärinkäsitykset ja ongelmat.
Onko KamomillaDesignilla uutiskirjettä?
Paras tapa varmistaa tietojen saaminen on liittyä VIP-jäseneksi. Voit tehdä sen sivun alaosassa olevan painikkeen kautta.  Kaikki uudet julkaisut ja tapahtumat kerrotaan ensin VIP-klubilaisille. Lisäksi pääset osalliseksi vain VIP-asiakkaille tarkoitettuihin online-ostosiltoihin.
Saako nukkea pestä?
Nukkeja ei saa pestä eikä kastella. Nukke on tehty koristeeksi, eikä se kestä pesua. Pyyhi nukesta pölyt kuivalla liinalla aika ajoin, sillä pöly kiinnittyy herkästi tekstiiliin ja muuttaa sen väriä. 
Nukesta on ommel lähtenyt purkautumaan/ siinä on pieni reikä. Voitko korjata nuken?
Tottakai! Koska nuket ovat alusta loppuun saakka käsin tehtyjä, voi joskus joku lanka haurastua ja katketa tai lähteä purkautumaaan. Mikäli huomaat nukessasi edellämainitun ongelman, otathan yhteyttä info.kamomilladesign.com niin katsotaan mitä voimme asialle tehdä. Lähettäessäsi nuken korjaukseen, maksat vain nuken postittamisesta aiheutuvat kulut. Minä puolestani maksan postikulut kun lähetän nuken korjattuna sinulle takaisin. Huomaathan että mikäli vaurio johtuu nuken väärästä käsittelystä tai käyttötavasta, korjausta ei suoriteta.
Paljonko nukkesi maksavat?
Nukkejen hinnat vaihtelevat niiden mallistosta ja yksityiskohdista riippuen.

Limited Edition-malliston (Soulful, Loveful ja Joyful) nukkejen hinnat lähtevät 89 eurosta ylöspäin.

KamomillaDesign- malliston nuket ovat alkaen 169e.

Tilaustöiden hinnat ovat alkaen 189e

Jäikö sinua vielä askarruttamaan jokin asia? Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Pin It on Pinterest

Share This